Για όσους τους λείπουν οι διακοπές σας έχουμε την λύση!

ιος

Η καραντίνα μας έχει στερήσει από το δικαίωμα να βγαίνουμε έξω, αλλά δεν μας έχει στερήσει από το δικαίωμα μας να ονειρευόμαστε προορισμούς που έχουμε πάει ή που θέλουμε να επισκεφτούμε μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση.

Η Ελλάδα αποτελούσε και αποτελεί το πιο ασφαλή προορισμό για τις διακοπές όλων των Ευρωπαίων λόγω των περιορισμένων κρουσμάτων και του όμορφου τοπίου που προσφέρει. Είτε σας επιτρέψουν να ταξιδέψετε χειμερινούς μήνες, είτε καλοκαιρινούς μήνες τα νησιά των Κυκλάδων είναι η καλύτερη επιλογή και λόγω των μηδενικών υποθέσεων του ιού και λόγω της απαράμιλλής ομορφιάς τους.

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων είναι η Ίος ή όπως λεγόταν αλλιώς Νίος. Το νησί μένει ασφαλές κόντρα στην επιδημία που έχει χτυπήσει την χώρα, έχοντας μηδενικά κρούσματα και διατηρώντας την μαγευτική της θέα.  Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στις διακοπές που τόσο χρειάζεστε:

  1. Οργανώστε από τώρα το νέο σας ταξίδι

Μπορεί η καραντίνα να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά μπορείς από τώρα να οργανώσεις την απόδραση σου στο νησί για να μπορέσεις να βρεις τα πιο οικονομικά πακέτα μετακίνησης και διαμονής. Μετά την καραντίνα θα έχεις ένα οργανωμένο πρόγραμμα διακοπών που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες της πανδημίας.

2. Διαβάστε άρθρα και βιβλία με πληροφορίες για το νησί

Η Ίος έχει πολλές ομορφιές που θα σας κάνουν να επιθυμείτε όλο και περισσότερο να κανονίσετε τις επόμενες διακοπές σας. Το νησί συνδυάζει τα πολυσύχναστα σοκάκια γεμάτα από κόσμο και μουσικές, όπως επίσης και τις ήρεμες παραλίες με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και τις πεντακάθαρες παραλίες. Ο Μυλοπότας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του συνδυασμού η πανέμορφη παραλία με τους ήρεμους κυματισμούς έρχεται σε μια γλυκιά αντίθεση με το πολυσύχναστο μπαρ FarOut οπού κατακλύζεται από επισκέπτες του νησιού.

Η πιο σημαντική μας συμβουλή είναι να συγκεντρώσετε όσες περισσότερες μπορείτε για το νησί και να οργανώσετε σωστά τις επόμενες διακοπές για να περάσετε αξέχαστα μετά την πιεστική κατάσταση της καραντίνας.